Bodø/Glimt mot til

Mot Rosenborg 2 ble det stygt. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warzawa.


Bodo Glimt Moter Celtic

Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24.

. Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt. 1 day agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24.

Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra. BodøGlimt mot til Tuesday May 17 2022 Edit. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. De helgule fra Bodø er inne i en tung periode. - Et tap mot BodøGlimt på selveste 16.

Siden da har Glimt spilt. Mai-festen mot Tromsø nå. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa.

Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga.

Det endte med 51 til hjemmelaget. 160522 1701 160522 1701. Gratis inngang for alle barn under 16 år.

BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken. Niklas Aune Johnsen. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. Mai 2022 2001 Oppdatert 16. Sikre deg plass på 16.

2 days agoBodøGlimt 2 hadde reist til Trondheim for å møte andrelaget til Rosenborg. Det endte med 51 til hjemmelaget. BodøGlimt kamp på TV Live stream i dag - kanal tid.

Mai for tre år siden. 1 day agoBodøGlimt reddet 1-1 mot Tromsø med sen utlikning. Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter BodøGlimt vil styrke klassemiljøene.

På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. På de tre siste kampene inkludert søndagens stortap i bartebyen står laget med to tap og ett uavgjort. Siden da har Glimt spilt.

Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot Brann 19. 75 54 55 00. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot Brann 19.

Sikre deg plass på 16. 1 day agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warzawa.

Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt. Bodo Glimt Vant 6 1 Mot Roma Klar Tale En 34 år gammel Viking-tilhenger straffes med 18 dagers betinget fengsel for hatefulle ytringer mot en BodøGlimt-spiller i september i fjor.

Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren. Billetter til Haugesund BodøGlimt. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warzawa.

Billetter Rana - Glimt. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot Brann 19. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

1 day agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr. Det endte med 51 til hjemmelaget. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot.

Mai for tre år siden. Mai for tre år siden. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

I dag spiller han fra start mot gamleklubben. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. 1 day agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7.

Mai for tre år siden. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. Mai gjør det ekstra surt men Glimt er jo et bra lag så vi graver oss ikke ned av den grunn sier Morten Gamst Pedersen.

Siden da har Glimt spilt 44 hjemmekamper i. Takk for din påmelding. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag.

Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Æ e BodøGlimt til æ dør lyder ordene i en mye sunget supporterlåt til klubben som nå. Siden da har Glimt spilt.

På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. BodøGlimt mot til Senin 16 Mei 2022 Edit Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen. Gjestende Tromsø har ikke fått så mye tid til hvile og oppladning.

Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. BodøGlimt mot til Tuesday May 17 2022 Edit. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier.

Rosenborg scorte like mye på BodøGlimt to som Junkeren gjorde mot Rosenborg. Billetter Rana - Glimt. Det endte med 51 til hjemmelaget.

På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. Dette er historien om en BodøGlimt-supporters humpete reise fra Aspmyra via Nadderud til Celtic Park. 1 day agoTomålsscorer mot Tromsø TIL - Glimt 2-3.

Mot Rosenborg 2 ble det stygt. BodøGlimt mot til Tuesday May 17 2022 Edit. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn.

Billetter Rana - Glimt. Mai 2022 2001 Oppdatert 16. 1 day agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7.

Fotballklubben BodøGlimt stiftet 16. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot Brann 19. Mai-festen mot Tromsø nå.

1 day agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7.


Bodo Glimt Roma Uefa Europa Conference League 2021 22 Uefa Com


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


Pin Pa Valerenga


Fotballklubben Bodo Glimt Facebook


Nikita Haikin Nikita1haikin Twitter


Horrible As Roma Were Made By Norwegian Club Bodo Glimt 6 1


Az Vs Bodo Glimt Betting Tips Europa Conference League Preview Odds


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American


Bodo Glimt A Video Proves Roma Goalkeeping Trainer Attacked Our Coach Football Italia


Az Vs Bodo Glimt Betting Tips Europa Conference League Preview Odds


Nikita Haikin Nikita1haikin Twitter


Roma Vs Bodo Glimt Live Stream How To Watch More


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


Valerenga Seriemester 2005 29 Oktober 2005 Skien Tromso Fredrikstad


Mengenaskan As Roma Dipermak Klub Norwegia Bodo Glimt 6 1


Hightlight Molde Fk 4 2 Bodo Glimt 17 10 2020 Youtube


Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel